stvrtok

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trénujeme na hasičské preteky

pár foto

Držte nám palce!


Aktuálne | stály odkaz

Komentáre

  1. z takýchto pretekov
    sa vzdy ujde nieco do "natocto"
    urcite to bude zabava...
    publikované: 05.06.2005 19:51:34 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))
    parada, drzim palce
    publikované: 06.06.2005 08:53:23 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Spomíname.
    Na podobných pretekoch som sa zúčastnil pred mnohými rokmi aj ja za mužstvo Haluzice dali sme si predsavzatie ,že sa zúčastníme a v oboch disciplínach budeme na poslednom mieste . Ciele sme nie len splnili ale i prekročili . V útoku Tono Podolan omylom zapojil jednu hadicu do kruhu čím mne chýbala hadica a následne som prekotil mašinu (čerpadlo) a ťahal som ju asi 5m aj z mašinistom Kubom . Keďže bola naštartovaná športovec Jabútko kričal sa prúdnicou v ruke vodu ,ale darmo keď mu chýbalo niekoľko metrov hadice.Takže nás diskvalifikovali .Potom sme pri preskoku bariéri stratili vo vysokej tráve prúdnicu ,ktorú sme našli až po pretekoch a Jožko Repa trtol z lavičky .No našťastie nás diskvalifikovali za predčasný štart. Toto nás dosť zlomilo lebo sme čakali aspoň potlesk za naštartovanie mašiny z roku 1934 . Tak sme prepili čo bolo treba a na môj podiv celkom veselí sme sa vrátili domov no ešte pred tím sme vrátili požičané helmy lebo mi sme mali ešte z Tisovho Slovenského štátu a tam čosi bolo čo nemalo tak neboli vhodné do tak náročnej súťaže.
    Tak to bolo môj prvý aj posledný štart ako sa to vtedy požiarnickej súťaže aj keď ja by som to tak drsne nenazval.Volil by som ľahší žáner.
    publikované: 17.02.2006 21:19:09 | autor: Edo (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Palce
    držíme držíme.
    publikované: 17.02.2006 21:41:39 | autor: Edo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014